Bericht versturen
Thuis Nieuws

Het recycling is een tendens in de verpakkingsindustrie, en de vraag naar hoogte geworden - stijgt de kwaliteit gerecycleerde materialen

CHINA SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD certificaten
CHINA SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD certificaten
Wij kochten de lijn van de HUISDIERENwas, PE de lijn van de filmwas van Schaduw reeds vier jaren geleden, maar wij gebruiken het nog zeer goed, dank voor de dienst van de Schaduw vriendelijk, zullen wij van onze zaken besteden en zullen een andere nieuwe lijn van STPLAS kopen.

—— Sophia Bachtsevani

Hallo, is mijn naam Alexander van Rusland, en wij zijn zeer blij om een glacekans te hebben om ontvezelmachine van STPLAS te kopen, en zij hebben goede kwaliteiten, en de goede dienst, is zij zeer vriendschappelijk mevrouw. De hoop kan meer machine van u kopen in de toekomst.

—— Alexander

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het recycling is een tendens in de verpakkingsindustrie, en de vraag naar hoogte geworden - stijgt de kwaliteit gerecycleerde materialen
Laatste bedrijfsnieuws over Het recycling is een tendens in de verpakkingsindustrie, en de vraag naar hoogte geworden - stijgt de kwaliteit gerecycleerde materialen

Dit jaar, een een belangrijk onafhankelijk marktonderzoek en advies bureau, bevrijd vier tendensen die de globale verpakkingsindustrie in 2019 en de toekomst zullen beïnvloeden.

  1. Verbonden verpakking: de veelvoudige technologieën helpen merken fysieke verpakking met de virtuele wereld verbinden.
  2. Recycling: de merken hebben de kans om aan het begrip van de consument aan te passen van het recycling van door differentiatie het plaatsen.
  3. Het opnieuw uitvinden van de doos: met more and more het online winkelen van de consument, moeten de merken een volledige e-commerce verpakkingsstrategie ontwikkelen om deze vraag te ontmoeten.
  4. Nul plastiek: aangezien supermarkt nul plastic doorgangen meer en meer populair wordt, moeten de merken overwegen welke verpakkingsoplossingen hen zullen helpen een steunpunt op de planken bereiken.

laatste bedrijfsnieuws over Het recycling is een tendens in de verpakkingsindustrie, en de vraag naar hoogte geworden - stijgt de kwaliteit gerecycleerde materialen  0
 

De consumenten hebben sommigen gerecycleerd die jarenlang verpakken. Nochtans, eisen zij nu meer recycling en willen werkelijk begrijpen hoe het recycling werkt.

Vorig jaar, werden de de industriekrantekoppen gevuld met beloften van merken en convertors om de rekupereerbare materialen van 100% te gebruiken of 100% recycleerde verpakking. Nochtans, is de werkelijkheid dat weinig mensen volledige gedachte aan hoe, waar en geven door wie deze materialen worden geleverd en gerecycleerd. Dit zijn eenvoudige vragen zonder duidelijke antwoorden.

Terwijl de eisen van rekupereerbare verpakking gemeenschappelijk zijn geworden, zijn de eisen van gerecycleerde materialen nog zeldzaam. De schaarste van de gerecycleerde plastieken van uitstekende kwaliteit en de zorgen over voedselveiligheid maken gerecycleerde materialen moeilijk om in voedsel en dranken te gebruiken.

 

De merken hebben de kans om verbruikersvraag te ontmoeten voor rekupereerbaardere verpakking. Terwijl het ontwerpen kan de milieuvriendelijke verpakking complex zijn, moet de milieudieverantwoordelijkheid aan consumenten door verpakking wordt doorgegeven eenvoudig, direct en gemakkelijk zijn te vervullen.

 

Wat betekent het voor consumenten?

laatste bedrijfsnieuws over Het recycling is een tendens in de verpakkingsindustrie, en de vraag naar hoogte geworden - stijgt de kwaliteit gerecycleerde materialen  1

Sommige mensen kunnen recyclingsgewoonten ontwikkeld hebben, maar voor anderen, is het gebrek aan geschikte manieren om hun afval schoon te maken en te sorteren een barrière.

In antwoord op dit fenomeen, concentreren more and more recyclingsprogramma's zich op veelbelovend recyclingsgedrag. In Turkije, bijvoorbeeld, kunnen de forenzen hun KAARTEN van Istanboel met lege flessen voltooien. In het UK, ontvangen de fietsers een 20p-parkerenkaartje voor elke fles die zij aan CitiPark in Leeds hebben gebracht.

Wat betekent het voor consumenten?

Een duidelijkere aanwijzing van welke delen van voedsel verpakking kan worden gerecycleerd is een eerste aansporing voor consumenten om meer te recycleren. In 2017, had slechts 27 percent van nieuwe schoonheid en persoonlijke verzorging globaal gelanceerde producten milieuvriendelijke verpakkende eisen, terwijl de vernieuwbare verpakking van slechts een fractie rekenschap gaf (27 percenten voor dranken en 9 percenten voor voedsel).

Voedsel de verpakking wordt gewoonlijk gemaakt van verscheidene verschillende materialen, makend het moeilijker volledig te recycleren. Terwijl sommige producten een lijst maken kort van welke delen van hun verpakking kunnen worden gerecycleerd, is de praktijk niet wijdverspreid. De ondernemingen die actief gemakkelijk recycling bevorderen zouden de loyaliteit van de consument moeten winnen door voor te stellen pro-actief en milieuvriendelijk.

 

Populaire tendens

Herontwerp recycling

Verbetert de fles van het 89 onsjus d'orange van de cokes eenvoudig zeer recyclability en toont „unieke“ plastic productietechnologie (van Coca-Cola) aan

Bewust van het gebrek aan recyclingsinfrastructuur, kondigde de plastiekenafdeling van de Amerikaanse chemische raad (ACC) een verplichting door Amerikaanse plastic harsfabrikanten aan om al plastic verpakking tegen 2040 volledig te recycleren.laatste bedrijfsnieuws over Het recycling is een tendens in de verpakkingsindustrie, en de vraag naar hoogte geworden - stijgt de kwaliteit gerecycleerde materialen  2

De nieuwe polyethyleen terephate (HUISDIER) hars kan op een pendel worden gedrukt en worden geblazen, die 89 het ons eenvoudig Oranje flessen omzetten van de cokes van hard-aan-kringloop aan wijd toegelaten HUISDIERENplastiek.

Bovendien door het flessenontwerp te optimaliseren, heeft de cokes zijn jaarlijks gebruik van plastiek door meer dan 1,5 miljoen ponden verminderd. Druk - de gevoelige etiketten op flessen gebruiken nu nieuwe kleefstoffen die afzonderlijke etiketten van flessen in het recyclingsprocédé die, verder recyclability van verpakking verbeteren.

Verbetert de fles van het 89 onsjus d'orange van de cokes eenvoudig zeer recyclability en toont „unieke“ plastic productietechnologie (van Coca-Cola) aan

Bewust van het gebrek aan recyclingsinfrastructuur, kondigde de plastiekenafdeling van de Amerikaanse chemische raad (ACC) een verplichting door Amerikaanse plastic harsfabrikanten aan om al plastic verpakking tegen 2040 volledig te recycleren.

De nieuwe polyethyleen terephate (HUISDIER) hars kan op een pendel worden gedrukt en worden geblazen, die 89 het ons eenvoudig Oranje flessen omzetten van de cokes van hard-aan-kringloop aan wijd toegelaten HUISDIERENplastiek.

Bovendien door het flessenontwerp te optimaliseren, heeft de cokes zijn jaarlijks gebruik van plastiek door meer dan 1,5 miljoen ponden verminderd. Druk - de gevoelige etiketten op flessen gebruiken nu nieuwe kleefstoffen die afzonderlijke etiketten van flessen in het recyclingsprocédé die, verder recyclability van verpakking verbeteren.

Hoog - worden de kwaliteit gerecycleerde ingrediënten een werkelijkheid

Voorzie looppas het Oceaan Verbindende Plastic programma, dat Plastiek langs 50 die kilometers van oever op gebieden verzamelt door Oceaanafval worden beïnvloed.

laatste bedrijfsnieuws over Het recycling is een tendens in de verpakkingsindustrie, en de vraag naar hoogte geworden - stijgt de kwaliteit gerecycleerde materialen  3

Voorzie plastiek verzamelt en haarverzorgingflessen langs de 50km kustlijn recycleert, waar het Mariene puin kan beïnvloeden.

Het ViTAgebruik 100% recycleerde plastiek op de verpakking van zijn haarverzorgingproducten. Dit spreekt de al lang bestaande theorie dat de gerecycleerde tegen harsen van slechte kwaliteit zijn en slechts op kleinschalig kunnen worden gebruikt.

De hars in masterbatch wordt gebruikt bevat kleurstoffen, ook een belangrijke eigenschap van schoonheid en persoonlijke verzorging verpakking die. Zijn terugwinning en omzettingsproces GEBRUIKT weinig water en geen oplosmiddel, zodat kan het als grijs water worden opnieuw gebruikt om het landschap te irrigeren.

Voorzie ook precies de afstand tussen de fabrikant en het pakhuis berekent en het in een merkgebonden noterend systeem voedt om de beste fabrikantenpartner te selecteren en koolstofemissies te minimaliseren.

laatste bedrijfsnieuws over Het recycling is een tendens in de verpakkingsindustrie, en de vraag naar hoogte geworden - stijgt de kwaliteit gerecycleerde materialen  4

De lege kernachtige pakketten werden teruggestuurd naar Leurders door consumenten om verpakkingsvoorlichting te verbeteren. Zonder recycling, kon de verpakking in stortplaatsen en zelfs de oceaan jarenlang blijven (van @ainokattelus)

#PacketInWalkers voeren in Leurders van het de snackmerk van September de 2018 gevraagde om een campagne plastic afval te behandelen en moedigden consumenten aan om lege pakketten op het de port vrije adres van het merk te gebruiken.

De leurders en andere fabrikanten werden gevraagd om hun verpakkingsmaterialen rekupereerbaar, zelfs milieuvriendelijk te maken niet-plastiek, nadat meer dan 300.000 consumenten een verzoek op 38 Degrees.Walkers antwoordden aan dit binnen een maand door de uk's eerste nationale chips ondertekenden aan te kondigen die rappelprogramma verpakken.

Samengevat, zal de tendens van verpakkingsontwikkeling de productiecapaciteit van hoogte - kwaliteit gerecycleerde materialen, drijven en zal hopelijk de kosten op de lange termijn drukken. De consumenten zien reeds gerecycleerde verpakking als norm, en de merken hebben de kans deel van de oplossing uit te maken, die gerecycleerde materialen beloven te gebruiken in nieuwe verpakking om duidelijk uit te komen en met de voorlichting van de consument in overeenstemming te zijn van recycling.

 

Bartijd : 2019-09-06 10:26:09 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Shadow Fan

Tel.: 0086 139 1360 8802

Fax: 86-512-58288488

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)