Bericht versturen
Thuis Nieuws

Plastic Recyclingscode

CHINA SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD certificaten
CHINA SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD certificaten
Wij kochten de lijn van de HUISDIERENwas, PE de lijn van de filmwas van Schaduw reeds vier jaren geleden, maar wij gebruiken het nog zeer goed, dank voor de dienst van de Schaduw vriendelijk, zullen wij van onze zaken besteden en zullen een andere nieuwe lijn van STPLAS kopen.

—— Sophia Bachtsevani

Hallo, is mijn naam Alexander van Rusland, en wij zijn zeer blij om een glacekans te hebben om ontvezelmachine van STPLAS te kopen, en zij hebben goede kwaliteiten, en de goede dienst, is zij zeer vriendschappelijk mevrouw. De hoop kan meer machine van u kopen in de toekomst.

—— Alexander

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Plastic Recyclingscode
Laatste bedrijfsnieuws over Plastic Recyclingscode

Aantallen 1-7 zijn gedrukt op de plastic producten om de types te onderscheiden:

 

1. Het eerste type is polyethyleenterephthalate, in sodaflessen die algemeen wordt gevonden.

2. Het tweede type is high-density polyethyleen, dat algemeen in harde plastieken zoals melkflessen, wasmiddelemmers, en plastic schotels wordt gevonden.

3. Het derde type is polyvinylchloride, met inbegrip van shampooflessen, douchegordijnen, hulahoepels, creditcards, draadreeksen, medische toestellen, muurpanelen en pijpen.

4. Het vierde type is polyethyleen met geringe dichtheid die, algemeen in het winkelen zakken, samendrukbare flessen, totalisatorzakken, kleding, meubilair, en tapijten wordt gevonden.

5. Het vijfde type is polypropyleen, met stroopflessen, stro, Tupperware en sommige autodelen.

6. Het zesde type is polystyreen, met vleesdienbladen, eidozen, tweekleppig schelpdiershell verpakking en compact discdozen.

7. De zevende categorie is de rest categorieën, met inbegrip van kogelvrije materialen, de flessen van het vatwater en zonnebril. Het merken van de recyclingscode betekent niet dat het materiaal kan worden gerecycleerd, maar verklaart wat het materiaal is. Het recycling van de eerste en tweede types van plastieken is het gemeenschappelijkst.

Bartijd : 2020-05-13 13:31:22 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
SUZHOU STPLAS MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Shadow Fan

Tel.: 0086 139 1360 8802

Fax: 86-512-58288488

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)